Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başörtüsü takmak

Rüyada yeşil başörtüsü takmak

Rüyada yeşil başörtüsü takmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yeterince ilgilenmemeniz ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz başörtüsü takmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada mor başörtüsü takmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sarı başörtüsü takmak gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Rüyada pembe başörtüsü takmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına işarettir.

Rüyada siyah başörtüsü takmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments