Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü takmak

Rüyada başörtüsü takmak

Rüyada başörtüsü takmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hileye, fesada bulaşacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce geçmiş pişmanlıklarınızı bulmanız gerekiyor.

Rüyada namaz başörtüsü takmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe başörtüsü takmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, önemli bir makama terfi alacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah başörtüsü takmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi başörtüsü takmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başörtüsü takmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments