Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsüz görmek

Rüyada başörtüsüz görmek

Rüyada başörtüsüz görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına inanılır.

Rüyada başörtüsüz gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada sarı başörtüsü takmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, bir yere taşınmaya delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünü düzeltmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, işlerin düzene gireceğine, yüzünün hep güleceğine delalettir.

Rüyada başörtüsünü kaybetmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada birine başörtüsü vermek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünü birine vermek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, borçlarının hafifleyeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz başörtüsü takmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments