Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başlı ördek görmek

Rüyada yeşil başlı ördek görmek

Rüyada yeşil başlı ördek görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada yeşil başlı ördek gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Rüyada yeşil başlı ördek görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil başlı yılan görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, bol kazançlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil ördek görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına inanılır.

Rüyada yeşil ördek yakalamak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments