Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ördek görmek

Rüyada yeşil ördek görmek

Rüyada yeşil ördek görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil ördek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada yeşil ördek avlamak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ördek görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, aradığı aşkı bulacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ördek yakalamak önemli kararlar alınacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil başlı ördek görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulur.

Rüyada yavru ördek yakalamak kötü halinden eser kalmayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işarettir.

Rüyada erkek ördek görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments