Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ördek yakalamak

Rüyada yeşil ördek yakalamak

Rüyada yeşil ördek yakalamak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayattan her istediğini alacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, iç sıkıntısına yorulur.

Rüyada yeşil ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, terslik yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil ördek yakalamak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada canlı ördek yakalamak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada yavru ördek yakalamak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ördek yakalamak elinin darlığa düşeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda ördek yakalamak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada ördek yakalamak daha çok saygı ve destek göreceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine inanılır.

Rüyada yabani ördek yakalamak büyük mutluluk duyulacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments