Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başlı yılan görmek

Rüyada yeşil başlı yılan görmek

Rüyada yeşil başlı yılan görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada yeşil başlı yılan gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Rüyada yeşil başlı yılan görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek güç ve kudret kazanacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet eder.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına rivayet eder.

Rüyada beş başlı yılan görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç başlı yılan görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çok başlı yılan görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, ömür boyu devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, rütbenin yükseleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada köpek başlı yılan görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments