Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek

Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek

Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, barış için adım atacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada iki başlı yeşil yılan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine inanılır.

Rüyada yeşil başlı yılan görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah başlı yılan görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada beş başlı yılan görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, elinin sıkışacağına işarettir.

Rüyada dört başlı yılan görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek başlı yılan görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments