Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ayva yediğini görmek

Rüyada yeşil ayva yediğini görmek

Rüyada yeşil ayva yediğini görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil ayva yediğini gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Rüyada yeşil ayva yediğini görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayva yediğini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalettir.

Rüyada birinin ayva yediğini görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Rüyada yeşil ayva görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ayva yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil zeytin yedirmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil biber yediğini görmek parasının ve malının artacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments