Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin yedirmek

Rüyada yeşil zeytin yedirmek

Rüyada yeşil zeytin yedirmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, işsiz ise işe gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, moralinin düzeleceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin yedirmek gördüyseniz:

  • Mevcut konularla ilgili gözlemledikleriniz, aslında perde arkasında devam eden şeylerle ilgisiz olabilir.

Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil zeytin yedirmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun zeytin yediğini görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Rüyada siyah zeytin yedirmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının zeytin yediğini görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, üzeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe zeytin yedirmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının zeytin yediğini görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada siyah zeytin yediğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments