Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ayva görmek

Rüyada yeşil ayva görmek

Rüyada yeşil ayva görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ayva gördüyseniz:

  • Aynı zamanda gece hayatı da öne çıkabilir.

Rüyada yeşil ayva görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, işlerinin kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ayva yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada yeşil ayva yemek ömür boyu süreceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük ayva ağacı görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, beklentilerine ulaşacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada güzel ayva görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine inanılır.

Rüyada ayva ağacından ayva koparmak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada iri ayva görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada ayva ısırmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments