Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ayva yemek

Rüyada yeşil ayva yemek

Rüyada yeşil ayva yemek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil ayva yemek gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Rüyada yeşil ayva yemek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, başarılarının takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ayva görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ayva yediğini görmek çok uğraş vereceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada ayva tatlısı yemek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu ayva yemek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, esenliği bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayva çekirdeği yemek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ayva toplamak yemek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, aç kalacağına inanılır.

Rüyada tatlı ayva yemek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments