Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayva yediğini görmek

Rüyada birinin ayva yediğini görmek

Rüyada birinin ayva yediğini görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hatalı yollara sapılacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada birinin ayva yediğini gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada yeşil ayva yediğini görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayva yediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayva yediğini görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva ve elma toplamak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret eder.

Rüyada olgun ayva yemek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara delalet etmektedir.

Rüyada ayva ağaç görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal ayva görmek beklentilerine ulaşacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments