Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek

Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek

Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek işlerin yolunda gideceğine, üzerinde kafa yoracağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva tatlısı yediğini gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayva tatlısı yemek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine yorulur.

Rüyada ayva tatlısı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayva tatlısı yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalet eder.

Rüyada tatlı ayva yemek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, maddi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ayva yediğini görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayva yediğini görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, eline para geçeceğine, makam ve rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayva yediğini görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, yeni bir ortama girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments