Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil biber yediğini görmek

Rüyada yeşil biber yediğini görmek

Rüyada yeşil biber yediğini görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil biber yediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere bağlı problemler ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil biber yediğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biber yedirmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada biber turşusu yediğini görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı biber yediğini görmek artık rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarından arınacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına delalet eder.

Rüyada kızarmış biber yediğini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, başarılı bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil biber fidanı görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerinin son bulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yeşil biber yetiştirmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil biber turşusu görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments