Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva yediğini görmek

Rüyada ayva yediğini görmek

Rüyada ayva yediğini görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ayva yediğini gördüyseniz:

  • Dinleyip anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ayva yediğini görmek psikolojik olarak düzeleceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ayva yediğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin ayva yediğini görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan ayva yemek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayva ağacı ve ayva görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayva yiyen birini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu ayva görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments