Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ayakkabı giymek

Rüyada yeşil ayakkabı giymek

Rüyada yeşil ayakkabı giymek kırgınlıkların geçeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı anlaşmalar, planlar veya ortaya konan işler yeni bir bakış açısıyla yaklaşılmayı gerektirebilir.

Rüyada yeşil spor ayakkabı giymek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ayakkabı giydiğini görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ayakkabı giymek ortaklıkların bozulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine inanılır.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek üzüleceğine ve hastalanacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının eski ayakkabısını giymek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının ayakkabısını giymek kazandıklarının tadını çıkaracağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments