Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının ayakkabısını giymek

Rüyada babasının ayakkabısını giymek

Rüyada babasının ayakkabısını giymek yoksul için zenginliğe, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada babasının ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Mücadele veya rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada babanın ayakkabısını giymek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının ayakkabısını giymek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını giymek istediği gibi hareket edeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babaya ayakkabı almak rahatının yerine geleceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın ayakkabısını görmek üzerinde kafa yoracağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalet eder.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek para biriktirebileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük ayakkabı giymek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments