Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek

Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek

Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, maddi durumun düzeltileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konulardan veya kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet eder.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, olaylı günler geçireceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulur.

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk ayakkabı giymek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada renkli ayakkabı giymek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına inanılır.

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments