Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek bol rızık ve para sahibi olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine yorulur.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, böylece hayatından memnun olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine inanılır.

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, feraha ermeye delalettir.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, can derdine düşeceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk ayakkabı giymek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada altın renkli ayakkabı giymek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments