Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil spor ayakkabı giymek

Rüyada yeşil spor ayakkabı giymek

Rüyada yeşil spor ayakkabı giymek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil spor ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İstediğiniz kişiye dönüşme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada yeşil spor ayakkabı giymek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, daha büyük adımlar atılacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada spor ayakkabı giymek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kazancının çok daha fazla olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işaret eder.

Rüyada yeni spor ayakkabı giymek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına inanılır.

Rüyada lacivert spor ayakkabı giymek ev taşımaya, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada mavi spor ayakkabı giymek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kötü sözler duylacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı spor ayakkabı giymek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada yeşil spor ayakkabı görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments