Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada yeşil ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada yeşil ayakkabı giydiğini görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil ayakkabı giydiğini görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, ekmeğinin artacağına işarettir.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek hayatının iyileşeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek daha kararlı bir kişi olunacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ayakkabı giymek düzenli bir işe girileceğine, maddi gücünün artacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, nasibin de kısmetlerin de artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil spor ayakkabı giymek ticari anlamda yön değiştireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kahverengi ayakkabı giymek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments