Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil asker görmek

Rüyada yeşil asker görmek

Rüyada yeşil asker görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil asker gördüyseniz:

  • Eğlenmek veya kutlamalar yapmak için çok nedeniniz var.

Rüyada yeşil formalı asker görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, rakiplerinin üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elbiseli asker görmek mal ve para sahibi olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker yeşili görmek nazara geleceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işarettir.

Rüyada yeşil asker görmek sorunların tarihe karışacağına, suçlamalardan aklanılacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker yeşili renk görmek işlerin sarpa saracağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, olmayacak hayallere kapılacağına işarettir.

Rüyada yeşil üniformalı asker görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorulur.

Rüyada asker olmak ve ağlamak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments