Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker yeşili renk görmek

Rüyada asker yeşili renk görmek

Rüyada asker yeşili renk görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, şansının kendisinden yana olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Rüyada asker yeşili renk gördüyseniz:

  • Belli öneri, teklif, davetlerin gerçeğe dönüşme olasılığı yüksek görünüyor.

Rüyada asker yeşili renk görmek insanları kıracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil üniformalı asker görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil asker görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, belalardan korunacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada asker yeşili görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil formalı asker görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil elbiseli asker görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli bir şey görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments