Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olmak ve ağlamak

Rüyada asker olmak ve ağlamak

Rüyada asker olmak ve ağlamak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada asker olmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada askere gitmek ağlamak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker için ağlamak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere gidene ağlamak çok büyük atılımlar yapacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada askerde ağlamak yol yordam öğretileceğine, ününün çoğalacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada asker görüp ağlamak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker uğurlarken ağlamak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada askere ağlamak yarınlara bakacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments