Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker yeşili görmek

Rüyada asker yeşili görmek

Rüyada asker yeşili görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada asker yeşili gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada yeşil üniformalı asker görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil asker görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret eder.

Rüyada asker yeşili renk görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil elbiseli asker görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil formalı asker görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine inanılır.

Rüyada asker yeşili görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada askerden firar etmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments