Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kıyafetli asker gördüyseniz:

  • Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini asker kıyafetiyle görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sözlerinden çıkmayacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti almak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hanesine güneş doğacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments