Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil üniformalı asker görmek

Rüyada yeşil üniformalı asker görmek

Rüyada yeşil üniformalı asker görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil üniformalı asker gördüyseniz:

  • İş yaşamında yeni başlayabilecek yurt dışı bağlantılarının size büyük bir katkısı olacak.

Rüyada yeşil üniformalı asker görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz üniformalı asker görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniformalı asker görmek çok kötü günler yaşayacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına delalet eder.

Rüyada üniformalı asker olmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada üniformalı askerler görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet eder.

Rüyada mavi üniformalı asker görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, refah düzeyinin düşeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil üniforma giymek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil üniforma görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, dertlerine derman bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments