Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil formalı asker görmek

Rüyada yeşil formalı asker görmek

Rüyada yeşil formalı asker görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, işlerinin düzeleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil formalı asker gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada yeşil formalı asker görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker forması giymek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına tabir olunur.

Rüyada formalı asker görmek geçim derdine düşmeyeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada yeşil forma görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada yeşil forma giymek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi forma görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulur.

Rüyada beşiktaş forması giymek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takım forması giymek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, bereketli bir döneme girileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments