Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elbiseli asker görmek

Rüyada yeşil elbiseli asker görmek

Rüyada yeşil elbiseli asker görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil elbiseli asker gördüyseniz:

  • Haddinden fazla iyimser kabuller ya da sizi inatçı şekilde geri çeviren kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil elbiseli asker görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada asker elbisesi görmek huzurlu hissedileceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada asker elbisesi dikmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada asker elbiseli birini görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker elbise giymek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada beyaz elbiseli asker görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker elbisesi giymek alkış alacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil üniformalı asker görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments