Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil armut görmek

Rüyada yeşil armut görmek

Rüyada yeşil armut görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil armut gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada yeşil armut yediğini görmek sağlık sorunlarının artacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil armut toplamak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil armut yemek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil armut görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine inanılır.

Rüyada şeftali ve armut görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işarettir.

Rüyada beyaz armut görmek maddi sorunlarının artacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşadığı stresin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada deveci armut görmek büyük aksilikler yaşayacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı armut toplamak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments