Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada yeşil üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı üzüm yediğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, onu yalnız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah üzüm yediğini görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm yediğini görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada kara üzüm yedirmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, rahat erileceğine delalet eder.

Rüyada birine üzüm yedirmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada üzüm yedirmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının üzüm yediğini görmek ailesini hem gururlandıracağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments