Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil armut toplamak

Rüyada yeşil armut toplamak

Rüyada yeşil armut toplamak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil armut toplamak gördüyseniz:

  • Koşullarınızı karşı tarafa empoze etmeye çalışmanızın olumsuz geri dönüşleri olabilir.

Rüyada yeşil armut toplamak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada elma ve armut toplamak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, bununla yüceleceğine, güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bahçede armut toplamak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada armut ağacından armut toplamak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından armut toplamak sevinç ve mutluluğa, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada bahçeden armut toplamak vaaz ve nasihate, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işarettir.

Rüyada yerden armut toplamak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut yemek ve toplamak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments