Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil akik taşı görmek

Rüyada yeşil akik taşı görmek

Rüyada yeşil akik taşı görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, onun her zaman başında olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işarettir.

Rüyada yeşil akik taşı gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Rüyada yeşil akik taşı görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada akik taşı görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada yeşil akik görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil akik yüzük görmek muradına ereceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada akika kurbanı kesmek ortamın bir hayli gerileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına inanılır.

Rüyada akik bilezik görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akik görmek yüzünde güller açacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Rüyada mavi akik görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments