Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil akik görmek

Rüyada yeşil akik görmek

Rüyada yeşil akik görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, hayırlı işe, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, malının ve kazancının tam olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil akik gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil akik taşı görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil akik görmek elde edilen nasibin artacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil akik yüzük görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada akik bilezik görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi akik görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akik kolye görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına işaret eder.

Rüyada siyah akik yüzük görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, birikmiş parasının olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada mavi akik yüzük görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments