Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil akik yüzük görmek

Rüyada yeşil akik yüzük görmek

Rüyada yeşil akik yüzük görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Rüyada yeşil akik yüzük gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada yeşil akik yüzük görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah akik yüzük görmek iyi haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı akik yüzük görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına işaret eder.

Rüyada mavi akik yüzük görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada akik yüzük taktığını görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada akik yüzük görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına inanılır.

Rüyada yeşil akik görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil akik taşı görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, hırsızlık yapacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments