Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi akik görmek

Rüyada mavi akik görmek

Rüyada mavi akik görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, başarılarının tadına varacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına işarettir.

Rüyada mavi akik gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada mavi akik görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, büyük mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada mavi akik yüzük görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, insanların güvenini kazanacağına yorulur.

Rüyada akik bilezik görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akik tesbih görmek işlerin aksamayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı akik görmek iyilik ve güzellik bulacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalettir.

Rüyada yeşil akik taşı görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, isteklerini yerine getireceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah akik yüzük görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akika kurbanı kesmek hayallerinin peşinden gideceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments