Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akik taşı görmek

Rüyada akik taşı görmek

Rüyada akik taşı görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akik taşı gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada akik taşı görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil akik taşı görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına yorulur.

Rüyada akik tesbih görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada akika kurbanı kesmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah akik yüzük görmek kafasının boşalacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalettir.

Rüyada akik görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına yorulur.

Rüyada kırmızı akik görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil akik görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments