Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akik bilezik görmek

Rüyada akik bilezik görmek

Rüyada akik bilezik görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, makam ve rütbe edineceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akik bilezik gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip kişiler veya daha iyi bir ev ortamı için zaman harcamalısınız.

Rüyada akik bilezik görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah akik yüzük görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada mavi akik görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada akik tesbih görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı akik görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada akik taşı görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, şansın ve bahtının da açılacağına işaret eder.

Rüyada akik kolye görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi akik yüzük görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments