Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akik görmek

Rüyada akik görmek

Rüyada akik görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, aşık olacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada akik gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada akik yüzük taktığını görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada akik taşı görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada akik yüzük görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada yeşil akik taşı görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, yaşamının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi akik yüzük görmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı akik görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada akik tesbih görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı akik yüzük görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments