Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akika kurbanı kesmek

Rüyada akika kurbanı kesmek

Rüyada akika kurbanı kesmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine delalet eder.

Rüyada akika kurbanı kesmek gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Rüyada akika kurbanı kesmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı akik görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada akik yüzük taktığını görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işaret eder.

Rüyada mavi akik görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada akik kolye görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada akik yüzük görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada akik bilezik görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil akik görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments