Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada yerleri ıslak görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ıslak yere oturmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada ıslak bir yere oturmak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak yer görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak yere basmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine delalettir.

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, çok yoğun çalışacağına işaret eder.

Rüyada ıslak eldiven görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, istediği noktalara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak halı taşımak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments