Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak yer görmek

Rüyada ıslak yer görmek

Rüyada ıslak yer görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, mutlu olacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, uzaktan haberler işiteceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak yer gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yerleri ıslak görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ticaret hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak yere oturmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak yer görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak bir yere oturmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak yere basmak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak kar görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak kek yemek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments