Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak halı taşımak

Rüyada ıslak halı taşımak

Rüyada ıslak halı taşımak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak halı taşımak gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada ıslak halı taşımak hastalıkların iyileşeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine inanılır.

Rüyada ıslak halı görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulur.

Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalettir.

Rüyada halıyı ıslak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada omzunda halı taşımak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada sırtında halı taşımak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Rüyada halı taşımak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret etmektedir.

Rüyada saçı ıslak görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments