Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak bir yere oturmak

Rüyada ıslak bir yere oturmak

Rüyada ıslak bir yere oturmak dertlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak bir yere oturmak gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ıslak bir yere oturmak zor zamanların sona ereceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak yere oturmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada ıslak yer görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yakın akrabadan gelecek habere, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına rivayet etmektedir.

Rüyada yerleri ıslak görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak yere basmak şanssızlık yaşanacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yere oturmak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, her zaman el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere oturmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments