Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak yere oturmak

Rüyada ıslak yere oturmak

Rüyada ıslak yere oturmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işarettir.

Rüyada ıslak yere oturmak gördüyseniz:

  • Mutlu olmak istiyorsanız, ilk önce siz bir adım atmalısınız.

Rüyada ıslak bir yere oturmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, varlıklı kimse olacağına yorulur.

Rüyada ıslak yere oturmak malının üstüne mal ekleyeceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada ıslak yere basmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yerleri ıslak görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, güç ve para kaybedeceğine, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Rüyada ıslak yer görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına yorulur.

Rüyada yer sofrasına oturmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada dar yere oturmak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments