Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak eldiven görmek

Rüyada ıslak eldiven görmek

Rüyada ıslak eldiven görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sonra kendi işini kuracağına, zafer elde edileceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak eldiven gördüyseniz:

  • Kafanızı netleştirip bazı seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada ıslak eldiven görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Rüyada iş eldiveni görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eldiveni görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada doktor eldiveni takmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah deri eldiven görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deri eldiven görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eldiven takmak aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada gelinlik eldiveni görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments