Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerleri ıslak görmek

Rüyada yerleri ıslak görmek

Rüyada yerleri ıslak görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalettir.

Rüyada yerleri ıslak gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Rüyada yerleri ıslak görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işarettir.

Rüyada ıslak yer görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına inanılır.

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hastalıklarını yeneceğine, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada ıslak yere basmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalettir.

Rüyada ıslak bir yere oturmak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak yere oturmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Rüyada saçı ıslak görmek imkânlarını kaybedeceğine, iş kaybı yaşanacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada halıyı ıslak görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments