Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerlerin buz tuttuğunu görmek

Rüyada yerlerin buz tuttuğunu görmek

Rüyada yerlerin buz tuttuğunu görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, kimden akıl soracağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalettir.

Rüyada yerlerin buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Gerekli tüm istihbaratı toplayıp, planlarınıza zararı olmayacak çözümler üretmeniz gerekebilir.

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yerlerin buz tuttuğunu görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, hafifleyeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş su görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin buz tutmasını görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments