Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin buz tutmasını görmek

Rüyada denizin buz tutmasını görmek

Rüyada denizin buz tutmasını görmek gururlu bir hayat süreceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada denizin buz tutmasını gördüyseniz:

  • İkna edici haliniz size çok şey kazandırabilir.

Rüyada buz tutmuş denizi görmek maddi olarak zayıflayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek kişinin gönlünün ferahlayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işarettir.

Rüyada buz tutmuş deniz görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin buz tutmasını görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, zararın telafi edileceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Rüyada denizlerin buz tuttuğunu görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada denizi buz tutmuş görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutan deniz görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments